Praktisk info og kort nyt

Standerhejsning lørdag d. 18/3 2017 kl. 9.30

Der er kaffe og rundstykker m.m. efter at flaget er hejst til alle medlemmer af BSC. Ikke medlemmer kan købe kaffe og rundstykker m.m. Denne dag kan man også møde landsholdstruppen, som også træner i Brovst. Kun kører med gyldigt licens kan træne.

Husk at indløse licens inden d.1 april ellers mister jeres hold matchpoint. Kørerlicens bestilles på www.dmusport.dk under Medlemskab og Licens. Kørerlicens kan først bestilles når man har betalt medlemskontingent til klubben.

Hanestævne lørdag d. 1/4 2017 for 50cc – 85cc – 500cc.

Husk tilmelding til Pia Funch-Larsen mailto: funch@stofanet.dk

 

Lidt nyt fra Brovst Speedway Club:

Det har været et turbulent år, hvor den nye bestyrelse skulle finde sit lejde både med nye medlemmer og med ny formand. Niels Krogsgård måtte desværre udtræde pga. helbredsmæssige årsager. Michael Vedsted valgte at stoppe pga. manglende tid. Ind
trådte så suppleanterne Jens Ole Pedersen og Jess Pedersen.
Det har været en hård omgang med udskiftning og overdragelse, der har været nogle knolde på vejen, som har været svære at løse, det er glædeligt, at det nu er løst og vi kan med glæde meddele, at der er helt styr på næste sæson og vi glæder os meget.
Vi har haft problemer med vandvognen, det er nu løst, det viste sig at være en bagatel. Vi søger dog stadig efter en ny vandvogn.
Vi har haft en god sæson med masser af godt ræs og vi skylder alle som har hjulpet en stor tak for hjælpen, vi kunne ikke have gjort det uden jeres hjælp. I er også nogle gange sprunget til med kort varsel. Faktisk burde I have en stor medalje.

Af løb i 2016 kan nævnes:

Hanestævne, DM kvartfinale 85 cc, DM semifinale 50 cc, 1. div 500 cc, Oldboys, Sommerstævne i uge 30, Landsholdssamlinger 500 cc og Landsholdskampe 500 cc.

Teambuilding:

Vi havde en fantastisk teambuilding dag den 14. januar hos Gjøl Auto samt i og omkring Gjølhallen for alle 500 cc til 1. div. En kæmpe tak til Jan, Johnny, Annette, Jess og deres familier for at stå for dagen.
Vi håber, at alle vil bakke op om Brovst Speedway Club og vil være med til at få den helt frem i front.

Vi kan glæde os over, at vi i 2017 har skrevet kørerkontrakt med følgende:

50 cc:
Lucas Sørensen, Jonas Sørensen, Christian Bundgaard, Elias Jamil og Louise Funch-Larsen

85 cc:
Rasmus Funch-Larsen (udlånt til Grindsted 3. div)

500 cc:
Emil Pørtner, Lasse Pørtner, Tobias Thomsen, Magnus Funch-Larsen, Frederik Pedersen, Mikkel Salomonsen, Michael Thyme.
Holdleder: Anders Vad

500 cc oldboys:
Walther Johanssen, Kjeld Hansen, Jens Henry Nielsen, Lars Vedsted, Søren Vedsted, Michael Vedsted, Jørgen Krogh, Martin Rasmussen, Jan Hansen, Lars Østergård, Bo Christian Nielsen.

 

Med sportslig hilsen
Brovst Speedway Club

Permanent link til denne artikel: http://www.brovst-speedway-club.dk/praktisk-info-og-kort-nyt/