Ræs den 23.9.2017 kl. 11 på Brovst Speedway Arena og seneste nyheder i BSC

Kom og se et godt ræs den 23.9.2017, hvor 1. div 500 cc skal køre kl. 11 og oldboys kl. 14 og kom og hils på Kjeld Hansen, som fejrer sit 40 års jubilæum denne dag.

 

Følg os på facebook på Brovst Speedway Clubs side, hvor alle de seneste nyheder bliver lagt op. 

 

Oldboys:

Vinder Oldboysholdet guld? kom og se med på Brovst speedway Arena på lørdag kl. 14, hvor også Kjeld Hansen fejrer sit 40 års jubilæum:

DM individuelt i oldboys 2017:

Nr. 1 Carsten Hansen

Nr. 2 Ernst Bøgh

Nr. 3 Michael Vedsted

Nordisk Mesterskab i Sverige på Mantrop travbane:

Søren Vedsted fik en flot 12. plads og dermed anden bedste dansker. Bedste dansker blev Jakob Nymark på en 11. plads. Flot af de to danskere.

 

500 cc 1. div:

Tobias Thomsen er klar igen til at køre for BSC 1. div 500 cc den 23.9.2017 efter at have været skadet med en brækket finger. Begge brødrene Brøndum Andersen vil også være på banen denne dag, sammen med brødrene Pørtner. Frederik Pedersen er desværre stadig skadet med en brækket hånd, og skal opereres på et senere tidspunkt. 

 

Hans Nielsen på besøg:

Brovst speedway club har haft besøg af Hans Nielsen i onsdags til en fortælling om sit liv, da der var besøg af Hanne Bjerrum Haagen, Margrethe Mentes, Bill Mentes (USA) og Paul Erik Andersen

 

50 cc micro speedway:

Sidste weekend afholdt Brovst speedway Club afslutning på danmarksturneringen i 50 cc micro speedway i 2. div. Det blev en fantastisk weekend med masser af godt ræs. BSC holdet fik samlet en flot 7. plads. En stor tak til alle sponsorer til præmiere til de små microkører.

 

 

Permanent link til denne artikel: https://www.brovst-speedway-club.dk/raes-den-23-9-2017-kl-11-paa-brovst-speedway-arena/